David Beckham nauroi Victorian hampaille – huvittava vertaus Frendit-sarjan Rossiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään vaatesuunnittelijana ja muotiguruna toimiva Victoria Beckham lauloi aiemmin viisihenkisen Spice Girls -tyttöbändin riveissä. Victoria Beckham tunnetaan vakavasta perusilmeestään eikä bisnesnainen hymyilekään yleensä julkisesti kameroille.

Nyt perheen 15-vuotias Cruz-poika on kuitenkin julkaissut Victorian kanssa otetun yhteiskuvan, jossa neljän lapsen äiti hymyilee iloisesti. ”Ilmeisesti äitini hymyileekin”, poika on itse kirjoittanut kuvatekstiin. Hänkin on tainnut huomata, että Victoria Beckhamin vakavaa ilmettä on spekuloitu usein lehtien palstoilla.

Perheenisä David Beckham päätti heti vitsailla vaimonsa kustannuksella ja kirjoitti kuvan alle hauskan kommentin. David sanoi Victorian hampaiden näyttävän niin valkoisilta, että ne olivat kuin Frendit-sarjan Rossin hampaat. Eräässä sarjan jaksossa Ross valkaisee hampaansa niin hohtavan valkoisiksi, että kaikki hänen ystävänsä säikähtävät valkoisena hehkuvia hampaita.

View this post on Instagram

Apparently my mum does smile 😃❤️

A post shared by C (@cruzbeckham) on