Hämmästyttävä näky – kissa kiipeili pystysuoraa tiiliseinää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki ovat kuulleet hämmästyttävästä Hämähäkkimiehestä, mutta entäpä hämmästyttävästä Hämähäkkikissasta? Tuoreella viraalivideolla tavataan nimittäin kotikissa, jonka kiipeilytaidot ovat supersankarin luokkaa.

Monet kissat ovat taitavia kiipeilijöitä, mutta harva niistäkään on videolla esiintyvän Millien luokkaa. Yksivuotias kissa osaa kiivetä jopa tiiliseinää pitkin.

Omistaja kertoo kyseessä olleen toinen kerta, kun he todistivat Millien kiipeilevän tiiliseinää pitkin. Ensimmäisellä kerralla kissa päätyi kapuamaan seinää pitkin syödäkseen kärpäsen. Toisella kertaa Millie kiipeili puhtaasti huvin vuoksi, ja omistajan mukaan eläin on oppinut jopa liikkumaan hieman alaspäin ja sivuille kiipeillessään.