Poliisi etsii poninhäntäistä Madza-kuskia Seinäjoella – törmäsi mopoon viikonloppuna

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sininen Mazda 6 -merkkinen henkilöauto törmäsi 15-vuotiaaseen mopoilijaan Pappilantien ja Kirkkotien risteyksessä Seinäjoella lauantaina 23. toukokuuta kello 16:15. Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan.

Poika oli ajanut mopoa Pappilantietä kohti Kirkkotietä, kun Kirkkotieltä tullut sininen Mazda 6 -henkilöauto oli törmännyt mopoon. Henkilöautosta oli tullut ulos noin 20-vuotias mies, jolla oli ollut poninhäntä. Hänen kyydissään oli ollut pieni lapsi.

Kuljettaja ei luovuttanut yhteystietojaan pojalle. Poliisi pyytää sinisen Mazda 6 -henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille, puhelinnumeroon 0295 449 599, asian selvittämiseksi. Mahdollisia havaintoja asiasta voi lähettää poliisille osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.