David Bowien tähdittämä kulttielokuva saa jatkoa – puikoissa Marvel-ohjaaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Bowien tähdittämä fantasiaelokuva Labyrintti lukeutuu 1980-luvun rakastetuimpiin kulttiklassikoihin. Monien muiden kyseisen aikakauden suosikkielokuvien tavoin myös Labyrintti on palaamassa valkokankaalle.

TriStar Pictures on Deadline-sisuvston mukaan kiinnittänyt Labyrintti-elokuvan jatko-osan ohjaajaksi Scott Derricksonin. Hänet tunnetaan parhaiten Marvelin Doctor Strangen ja Sinister-kauhuelokuvan ohjaajana. Derricksonin oli määrä ohjata myös Doctor Strangen jatko-osa, mutta hän vetäytyi projektista taiteellisten erimielisyyksien vuoksi.

Vuonna 1986 ensi-iltansa saaneen Labyrintin päärooleissa nähtiin Bowien lisäksi nuori Jennifer Connelly. Näyttävistä erikoistehosteista ja nukkehahmoista tunnetun elokuvan ohjasi Muppettien luoja Jim Henson. Labyrintille on suunniteltu jatkoa jo vuosikausien ajan, mutta toistaiseksi suunnitelmat eivät ole toteutuneet.