Dronet aiheuttavat harmia Meghanille ja Harrylle – pelkäävät turvallisuuden puolesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meghan Markle ja prinssi Harry muuttivat taannoin ainakin väliaikaisesti Los Angelesissa siljaitsevaan miljoonakartanoon. Nyt pariskunnalle on ilmaantunut uusi yksityisyyttä haittaava ongelma.

Meghanin ja Harryn riesana ovat vain kuusi metriä kodin yläpuolella lentävät dronet. Lennokkikkameroiden uskotaan kuuluvan valokuvaajille, jotka yrittävät ottaa pariskunnasta ja heidän Archie-pojastaan kuvia. Rasistisia tappouhkauksia saaneen parin kerrotaan kuitenkin myös pelkäävän mahdollista terrori-iskun uhkaa.

The Daily Beast -lehden mukaan paikallinen poliisi on vahvistanut Harryn ja Meghanin tehneen heille ilmoituksia tontillaan lentävistä droneista. Pariskunnan riesana ovat myös jatkuvasti heitä julkisuudessa seuraavat autot. Heidän kerrotaankin suunnittelevan turvajärjestelyjen tehostamista kovalla kädellä.