Leigh-Anne Pinnock meni kihloihin – romanttinen kosinta vuosipäivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläisen Little Mix -tyttöbändin kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan. Nyt Leigh-Anne Pinnock on mennyt kihloihin hänen miehensä kosittua naista.

Leigh-Anne Pinnockin poikaystävä Andre Gray oli suunnitellut kosinnan pariskunnan vuosipäiväksi. Kun pari oli Daily Mail -sivuston mukaan ollut puutarhassa juhlimassa heidän neljättä vuosipäiväänsä pariskuntana, Gray oli pyytänyt Pinnockia vaimokseen. Nainen oli vastanut onnellisena kosintaan myöntävästi.

Andre Gray julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvan hänestä ja tuoreesta kihlatustaan heti kosinnan jälkeen. Kuvassa laulajatähti on silminnähden onnellinen rakkaansa käsivarsilla ja esittelee vasenta nimettömää koristavaa sormustaan, joka on huomattavan suuri timantein koristeltu kivi.