Twilight-tähden kuolinsyy selvisi – samalla menehtyi tyttöystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight – Houkutus -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijätähti Gregory Tyree Boyce ja hänen tyttöystävänsä Natalie Adepoju löydettiin 13. toukokuuta kuolleena. Nyt pariskunnan kuolinsyy on vahvistettu, ja siihen liittyi huumausaineita.

Miesnäyttelijän serkku oli Daily Mail -sivuston mukaan löytänyt 30-vuotiaan Boycen ja hänen 27-vuotiaan tyttöystävänsä miestähden Las Vegasin asunnosta. Pariskunta oli maannut lattialla alasti toistensa vieressä ja heidän vieressään oli ollut huumausaineita.

Kuolinsyyntutkijan mukaan sekä Boyce että Adepoju olivat kuolleet kokaiinin ja fentanyylin yliannostukseen. Mitään ei ollut enää tehtävissä silloin kun kaksikko löydettiin asunnosta. Kuolinsyyntutkija oli myös tehnyt sen johtopäätöksen, että yliannostus ja siitä johtuva kummankin kuolema olivat vahinkoja.