Hanhi ja bulldoggi ystävystyivät – suloinen näky kävelyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty muutamia hellyttäviä esimerkkejä siitä miten pelastetuista hanhista on tullut ihmisille uskollisia lemmikkejä. Nyt videolla nähdään taas yksi tapaus, jossa hanhi otti heti pelastajansa omaksi perheekseen.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa ystävystynyt bulldoggi ja hanhi kävelevät jalkakäytävällä. Odottamattomat kaverukset ovat todella hellyttävä näky kun ne näyttävät kävelevän rauhallisesti samaa matkaa kohti omistajaansa, joka seisoo hieman edempänä.

Mies oli pelastanut hanhen löydettyään sen tieltä. Mies oli ajanut autoa ja ollut ajaa hanhen päältä, mutta onneksi lintu oli kuitenkin selvinnyt renkaiden välistä eikä ollut saanut osumaa. Kuski ei ollut nähnyt hanhella perhettä, minkä vuoksi hän päätti ottaa hänen syliinsä juosseen hanhen kotiinsa Diesel-koiralle kaveriksi. Koira ja hanhi olivatkin ystävystyneet heti ja nyt parivaljakko näyttääkin erottamattomalta.