Juuri eronnut Brooks Laich herutuskuvissa – ex-rakas kommentoi ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough ja NHL-pelaaja Brooks Laich ovat tiedottaneet, että he ovat päättäneet erota. Pariskunta ehti olemaan yhdessä noin neljä vuotta, josta he olivat naimisissa alle kolme vuotta ennen kuin päätös erosta tehtiin.

Nyt 36-vuotias Brooks Laich nähdään kuumissa kuvissa, joissa hän kerjää huomiota etenkin naispuolisilta faneiltaan. Mies kertoi yrittäneensä ottaa parhaita mahdollisia herutuskuvia, joihin hän pyytää kommentteja seuraajiltaan. Ensimmäisenä seksikkäitä kuvia kommentoi kuitenkin entinen rakas Julianne Hough, mikä on saanut seuraajat hämilleen.

Julianne Hough kommentoi ihmetelleensä sitä miten mies ei ole aiemmin kuullut thirst trap -termiä, jota käytetään seksikkäistä herutuskuvista, joiden avulla kerjätään huomiota ja kommentteja seuraajilta. Hough ei kuitenkaan kommentoinut sanallakaan itse kuvia, joissa mies poseeraa miehekkäästi moottorisahan kanssa.

View this post on Instagram

THIRST TRAP! I just heard that term a few weeks ago, and our @howmenthinkpodcast producer @torrbelle challenged me do my best “thirst trap” photo for this weeks episode! So here’s 3 ridiculous shots for you to choose from 🤦‍♂️. Tell me which one is your favorite (photo 1, 2, or 3) and what the “thirst trap” caption should be. Just completely over the top and ridiculous, but who gives a damn! Best part was watching @hebercannon die laughing behind the lens. So here you go internet, feast your eyes on this senseless carousel! And make sure you check out today’s episode of @howmenthinkpodcast as we have 2 thirst trap veterans in @_paige.renee and @harryjowsey on the show, and they give you the do’s and don’ts of “thirst trapping”! By far our funniest episode yet, we had a blast goofing off for an hour! Click the link in my bio to tune in! 🤣😎💦🤦‍♂️

A post shared by Brooks Laich (@brookslaich) on