Ilmajoen Krouvi avasi terassin – hirvi juoksi saman tien paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan metsän eläimet eksyvät asutusten keskelle etsiessään ruokaa tai uutta reviiriä. Etenkin maaseudulla monet suuremmatkin eläimet ovat tuttu näky metsien ja peltojen laitamilla, mutta nyt hirvi eksyi Ilmajoen keskustaan saakka.

Ilmajoen Krouvi on julkaissut huvittavan videon, joka on kuvattu ravintolan terassilta. Videolla nähdään miten isokokoinen hirvi juoksee S-marketin takaa autotien kautta jalkakäytävälle keskellä Ilmajoen keskustaa. Ilmajoen Krouvi tuntuu olevan sitä mieltä, että jopa hirvelle tuli kiire päästä terassille nyt kun se on viimein auki. Katso video tästä.

Tilanne tapahtui puoli kuuden aikaan illalla 3. kesäkuuta. Eräs videota kommentoinut uteli, että oliko videota jollain tavalla muokattu vai oliko tilanne aito. Tähän videon kuvannut Iiris Kannosto vastasi, että tapahtuma oli aito. Video on saanut jo satoja jakoja Facebookissa, jossa se tuntuu leviävän vauhdilla edelleen.

https://www.facebook.com/ravintola.ilmajoen.krouvi/videos/2782106655233875/