Nainen käytti exänsä Netflixiä kuukausia – onnistui nokkelan tempun avulla

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla pariskunnilla on tapana käyttää yhteistä tiliä suoratoistopalveluissa, kuten Netflixissä. Useimmissa niistä on nimittäin mahdollista luoda erilliset profiilit useammille käyttäjille.

Eräs nainen on onnistunut käyttämään ex-poikaystävänsä Netflixiä vielä kuukausia eron jälkeen hänen huomaamatta. Se onnistui nokkelan tempun ansiosta. Hän oli vain vaihtanut oman Netflix-kuvakkeensa latausympyräksi ja profiilinsa nimen muotoon Settings, eli Asetukset. Ex-poikaystävä oli luullut naisen profiilin olevan vain Netflixin asetukset-valikko.

Nainen oli ehtinyt käyttää poikaystävänsä Netflix-tiliä kahden kuukauden ajan. Tapauksen paljasti ex-poikaystävän veli Twtterissä, joka kertoi ettei hän kyennyt olemaan edes vihainen tempun ansiosta. Jopa Netflixin virallinen Twitter-tili ilmoitti arvostavansa naisen nokkeluutta.