Unohda limonadit ja mehut – nyt maustetaan vissyä yrteillä ja marjoilla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vesi on paras juoma kesään, etenkin jos sen sekaan ujuttaa muutaman suolakiteen. Suomalaisten kodeista löytyy niin sanottuja vissykoneita, jotka tekevät hanavedestä hiilihapotettua juomaa kaappiin. Nyt vettä voi jalostaa hienostuneemmaksi.

Makean limonadin tai mehun sijaan kannattaa suosia janojuomana vissyä. Pane hiilihapotetun veden sekaan mansikoita ja minttua tai sitruunaa ja rosmariinia. Myös kurkku antaa oivan säväyksen vissylle.

Limeviipaleet ja sitruunalohkot sopivat takuuvarmasti raikkaan janojuoman sekaan. Oletko koskaan kokeillut hunajamelonia, ananasta tai jäisiä karpaloita? Ideat ovat rajattomat.

View this post on Instagram

H•Y•D•R•A•T•I•O•N Are you drinking enough water ? If like me, Corona is causing you a huge headache, reach for a glass of water and flush your head out and feel fresh again ! Aim for atleast 2 litres of water a day. Your water doesn’t have to be boring, reach for the lemons, limes, ginger, berries, mint, cucumber… whatever takes your fancy…. most of these mentioned are packed with lots of antioxidants and vitamins C, making them a perfect match for your water at the moment as we are all wanting to keep our immune on tip top form ! Get creative ! #nutritionandhydrationweek #hydration #hydrationweek #hydrate #h20 #water #drinkwater #drinkwaterreminder #2litres #drinkdaily #fluids #mindfulness #immunesupport #immunesystem #immunebooster #waterdrinks #poshwater #covid_19 #corona #nutritionist #nutritiongoals #nutritioncoach #gymfitness #fitnessdrinks #healthdrinks #healthdrinksg

A post shared by N L • N U T R I T I ON (@power_up_with_plants_nutrition) on