Eron syy selvisi? Sofia Richie kyllästynyt kulkemaan miesten vanavedessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Scott Disickin tyttöystävänä nykyisin otsikoissa tunnettu 21-vuotias Sofia Richie on kuuluisan laulajan Lionel Richien tytär. Hän on ollut jatkuvasti joko poikaystävänsä tai isänsä maineen vanavedessä. Nyt hän haluaa ansaita arvonsa itse.

Sofia Richie on saavuttanut kuuluisuutta myös huippumallina. Hän ei kuitenkaan halua, että ihmiset määrittelevät hänen kuuluisuuttaan toisten ihmisten kautta. Hän haluaa luoda oman uran ja raivata siten tiensä huipulle omin avuin.

Hän esiintyi äsken brittien Cosmopolitanin kannessa sanoen, että hänen elämänsä miehet eivät määrittele hänen arvoaan. Sofia Richie pani suhteensa 37-vuotiaaseen Scott Disickiin tauolle. He seurustelivat kolme vuotta.