Katie Price mainostaa uutta sovellusta – palkintoja unelmatreffit povipommin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vararikkoon joutunut povipommi Katie Price on ollut viime aikoina median valokeilassa hänen parisuhteidensa ja raha-asioidensa vuoksi. Tällä hetkellä sinkkuna elävä perheenäiti haluaa treffeille ja on alkanutkin jo tekemään yhteistyötä uuden deittailusovelluksen kanssa.

Katie Price on alkanut tekemään yhteistyötä Love at First Swipe -nimisen sovelluksen kanssa. Nyt tähti on kehottanut seuraajiaan lataamaan sovelluksen ja alkamaan käyttämään kyseistä palvelua. Price lupaa, että kirjautumalla sovelluksen käyttäjäksi joku onnekas voi myös päästä treffeille hänen kanssaan.

Katie Price kertoo Instagram-tarinassaan olevansa jo valmis tapailemaan uusia ihmisiä. ”En ole ollut treffeillä aikoihin, mutta nyt olen todella valmis lähtemään treffeille”, 42-vuotias nainen iloitsee. Katie Price ei itse malta odottaa, että hän pääsee näkemään minkälaisia sinkkumiehiä sovelluksesta löytyy.