Nyt on lemmikkijäniksellä kokoa – painaa peräti yhdeksän kiloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Smithin perheen lemmikkipupu ei ole pienimmästä päästä. Cocoa Puff -niminen jänis painaa yhdeksän kiloa ja on lähes saman kokoinen kuin Yhdysvaltojen Seattlessa asuvan perheen lapset.

Cocoa Puff edustaa rodultaan suurikokoisista belgianjättiä. Lindsay Smith kertoo 7News-sivustolle hänen tyttärensä halunneen lemmikin ja perheen päätyneen valitsemaan jättiläispupun kuultuaan niiden käyttäytyvän hyvin lasten kanssa. Eläin osoittautui niin fiksuksi, että sille on opetettu jopa erilaisia temppuja.

Jäniksen ruokahalu on arvatenkin valtava. Se syö yleensä päivässä kaksi isoa lautasellista kasviksia. Toisin kuin jotkut lemmikkipuput, ei Cocoa Puff perheen onneksi järsi johtoja.

Vaikka Cocoa Puff on jänis, on arjessa jättipupun kanssa samanlaisia piirteitä kuin koiran tai kissan kanssa asumisessa. Lemmikki tekee tarpeensa hiekkalaatikkoon kissan tavoin, ja toisinaan se käy lenkeillä omistajiensa kanssa. Cocoa Puff ei Lindsayn mukaan karkaa lenkeillä eikä näin ollen tarvitse valjaita.