Nyt on lemmikkijäniksellä kokoa – painaa peräti yhdeksän kiloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Smithin perheen lemmikkipupu ei ole pienimmästä päästä. Cocoa Puff -niminen jänis painaa yhdeksän kiloa ja on lähes saman kokoinen kuin Yhdysvaltojen Seattlessa asuvan perheen lapset.

Cocoa Puff edustaa rodultaan suurikokoisista belgianjättiä. Lindsay Smith kertoo 7News-sivustolle hänen tyttärensä halunneen lemmikin ja perheen päätyneen valitsemaan jättiläispupun kuultuaan niiden käyttäytyvän hyvin lasten kanssa. Eläin osoittautui niin fiksuksi, että sille on opetettu jopa erilaisia temppuja.

Jäniksen ruokahalu on arvatenkin valtava. Se syö yleensä päivässä kaksi isoa lautasellista kasviksia. Toisin kuin jotkut lemmikkipuput, ei Cocoa Puff perheen onneksi järsi johtoja.

Vaikka Cocoa Puff on jänis, on arjessa jättipupun kanssa samanlaisia piirteitä kuin koiran tai kissan kanssa asumisessa. Lemmikki tekee tarpeensa hiekkalaatikkoon kissan tavoin, ja toisinaan se käy lenkeillä omistajiensa kanssa. Cocoa Puff ei Lindsayn mukaan karkaa lenkeillä eikä näin ollen tarvitse valjaita.

 

View this post on Instagram

Cocoa Puff — 18.5lbs — 2.5 years old — Breed: Continental Giant ⁣⁣ ⁣⁣ Most rabbits don’t like being picked up, and Cocoa Puff is no different, so we do not hold him often or for long periods of time. ⁣⁣ ⁣⁣ This is the technique I use to pick up Cocoa Puff which may be a bit different than picking up normal sized rabbits. However, no matter the size of the rabbit it’s important to support both the lower and upper body.⁣⁣ ⁣⁣ —————————— 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 ——————————-⁣⁣⁣ For more positive vibes—follow ➡️ @big_cocoa_puff ⁣⁣⁣ ⁣⁣ —————————— 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 ——————————⁣⁣⁣⁣⁣ Cocoa Puff is a 2 year old Continental Giant rabbit and weighs 18.5 lbs. He is litter box trained and lives in our home cage free.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ————————— 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗹𝗮𝗶𝗺𝗲𝗿 —————————⁣⁣⁣ Please be aware that I am not a rabbit expert and you should always do your own research and consult your vet regarding your rabbit’s care. If you are concerned regarding how we care for Cocoa Puff please DM. Positive vibes only please. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ —-————————— 𝘁𝗮𝗴𝘀 ——————————⁣⁣⁣ #petvideo #petvideos #instabunny #rabbit #bunny #familypet #pets #petstagram #rabbitstagram #bunnygram #animals #petsofinstagram #rabbitsofinstagram #bunniesofinstagram #bunnyoftheday #animalsinfluence #rabbitsofig #petoftheday #animallover #animalsco #weeklyfluff #weeklyfluff

A post shared by Cocoa Puff the Giant Rabbit (@big_cocoa_puff) on

View this post on Instagram

Failed attempt at trying to get Cocoa Puff to take a few steps. 😜⁣⁣ ⁣⁣ —————————— 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 ——————————-⁣⁣⁣ For more positive vibes—follow ➡️ @big_cocoa_puff ⁣⁣⁣ ⁣⁣ —————————— 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 ——————————⁣⁣⁣⁣⁣ Cocoa Puff is a 2-year-old Continental Giant (breed) rabbit and weighs 18.5 lbs. He is litter box trained and lives in our home cage free.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ————————— 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗹𝗮𝗶𝗺𝗲𝗿 —————————⁣⁣⁣ Please be aware that I am not a rabbit expert and you should always do your own research and consult your vet regarding your rabbit’s care. If you are concerned regarding how we care for Cocoa Puff please DM. Positive vibes only please. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ —-————————— 𝘁𝗮𝗴𝘀 ——————————⁣⁣⁣ #petvideo #petvideos #instabunny #rabbit #bunny #familypet #pets #petstagram #rabbitstagram #bunnygram #animals #petsofinstagram #rabbitsofinstagram #bunniesofinstagram #bunnyoftheday #animalsinfluence #rabbitsofig #petoftheday #animallover #animalsco #weeklyfluff #weeklyfluff #heyjenlookatme

A post shared by Cocoa Puff the Giant Rabbit (@big_cocoa_puff) on

View this post on Instagram

Story time with Cocoa Puff. ⁣ ⁣ —————————— 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 ——————————-⁣⁣ For more positive vibes—follow ➡️ @big_cocoa_puff ⁣⁣ ⁣ —————————— 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 ——————————⁣⁣⁣⁣ Cocoa Puff is a 2-year-old Continental Giant (breed) rabbit and weighs 18.5 lbs. He is litter box trained and lives in our home cage free.⁣⁣ ⁣⁣ ————————— 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗹𝗮𝗶𝗺𝗲𝗿 —————————⁣⁣ Please be aware that I am not a rabbit expert and you should always do your own research and consult your vet regarding your rabbit’s care. If you are concerned regarding how we care for Cocoa Puff please DM. Positive vibes only please. ⁣⁣ ⁣⁣ —-————————— 𝘁𝗮𝗴𝘀 ——————————⁣⁣ #petvideo #petvideos #instabunny #rabbit #bunny #familypet #pets #petstagram #rabbitstagram #bunnygram #animals #petsofinstagram #rabbitsofinstagram #bunniesofinstagram #bunnyoftheday #animalsinfluence #rabbitsofig #petoftheday #animallover #animalsco #weeklyfluff #weeklyfluff #storytime #savethechildren

A post shared by Cocoa Puff the Giant Rabbit (@big_cocoa_puff) on