Kamelinvarvaskaunotar trikoopuvussa – silikonipeppu hytkyy näyttävästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen Mary Magdalene haluaa kiihottua omasta peilikuvastaan. Nainen on ottanut kehoonsa lukuisia silikonitäytteitä, joista suurimmat on sijoitettu pakaroiden ja rintojen alueelle.

Nainen on aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä. Hän julkaisee rohkeita otoksia Instagramiin, ja viimeisimmät kuvat esittelevät hänen trikoopukuvartaloaan. Samalla naisen jättikokoinen kamelinvarvas paljastuu jälleen kerran.

Mary Magdalene on aiemmin markkinoinut brändiään muun muassa sillä, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman lihavimmat häpyhuulet. Hän on myös paljastanut kärsivänsä sosiaalisten tilanteiden pelosta, minkä takia välttelee julkisia paikkoja. Hän on muokannut ulkonäköään eniten itsensä takia, eikä välitä muiden mielipiteistä.

View this post on Instagram

do u think my dog looks like Jeff Daniels?

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on

View this post on Instagram

running away w ur dads money

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on