Iggy Azalea on äiti – yllätti faninsa vauvauutisilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nyt nainen on monien yllätykseksi paljastanut, että hän on saanut pojan.

Iggy Azalean raskaudesta huhuttiin jonkin aikaa, mutta huhut unohtuivat kun mitään ei varmistettu eikä Azalean raskauskuvia alkanut kuulumaan. Nyt Azalea on kuitenkin itse paljastanut omassa Instagram-tarinassaan, että hän on saanut pojan 23-vuotiaan poikaystävänsä Playboi Cartin kanssa.

View this post on Instagram

💜

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Iggy Azalea oli odottanut oikeaa aikaa kertoa uutinen eikä hänen tarkoituksenaan ollut koskaan salailla perheenlisäystä. 30-vuotias äiti haluaa jatkossakin pitää lapsensa elämän yksityisenä, mutta halusi kuitenkin tehdä selväksi kaikille, että lapsi ei ole mikään salaisuus ja Azalea rakastaa poikaansa enemmän kuin sanat riittävät kertomaan.

View this post on Instagram

Hi! @fashionnova

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on