Emily Ratajkowski esitteli seksikästä vartaloaan – näin juhli syntymäpäiväänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Viime päivien aikana nainen on kuitenkin keskittynyt rasismia vastaan taistelemiseen ja Black Lives Matter -sanoman välittämiseen, minkä vuoksi naisen tavanomaiset julkaisut ovatkin olleet jonkin aikaa tauolla.

Emily Ratajkowski täytti 7. kesäkuuta 29 vuotta. Nainen juhli syntymäpäiväänsä koiransa, parin ystävän ja aviomiehensä Sebastian Bear-McClardin kera. Nainen julkaisi päivästään tunnelmia Instagram-kanavallaan ja lisäsi mukaan myös seksikkään bikinikuvan.

Kuvissa nähdään miten ystävykset ovat nauttineet yhdessä aurinkoisesta päivästä. Emily Ratajkowski poseerasi viimeisessä kuvassaan näyttävissä narubikineissä, jotka ovat naisen itse suunnittelemasta Inamorata-mallistosta peräisin. Bikinit naisen yllä todistavat jälleen sen minkä vuoksi kaunotar on yksi suosituimmista alusvaate- ja bikinimalleista tällä hetkellä.