Globe Hope teki laukun auton airbageista – kierrätys on nyt muotia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kierrätysmateriaaleja tekstiilituotteissaan vuodesta 2003 asti käyttänyt suomalaisyritys Globe Hope tuo kevääksi markkinoille uusia hempeävärisiä tuotteita. Kevään 2020 mallistosta löytyy valikoima laukkuja, reppuja, vyölaukkuja sekä koruja. Malliston pääväreinä ovat korallin punainen, keväinen ruskea sekä pirteä punainen.

Kaikki Globe Hopen kevään tuotteet on tehty kierrätysmateriaaleista, mutta tällä kertaa materiaalivalikoimaan mahtuu mukaan muutama täysin uusi tuttavuus. Globe Hope esittelee ensimmäisenä Suomessa autojen airbag-kankaasta tehdyt tuotteet. Materiaali on sekä kestävää että kauniinnäköistä, sillä se on väriltään hempeän vaaleanpunainen.

Airbagin kankaan lisäksi yhtiö on valmistanut laukkuja maalarin vaatteista. Globe Hopen käyttämiä kierrätysmateriaaleja ovat myös turvavyöt, armeijan ylijäämämateriaalit, farkku, ylijäämänahka sekä MDF-levy, joka on jäänyt tuotannosta ylijäämäksi.Kaikki tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa ja Virossa.