Hedelmämehujäät syntyvät blenderissä – nopea ja terveellinen herkku

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Mehujäitä voi tehdä itse tavallisesta mehusta pakastamalla, mutta myös kypsistä hedelmistä. Ideana on, että hedelmät muussataan ensin tasaiseksi seokseksi tehosekoittimessa. Jos haluaa tehdä kerrosmehujääpuikkoja, kannattaa jokainen maku pakastaa erikseen.

Yksi mahtava makuyhdistelmä syntyy kiivin ja vesimelonin liitosta. Soseuta vesimelonit sauvasekottimella tai monitoimikoneessa. Hedelmän sekaan voi halutessaan lisätä sokeria tai sokerista sulatettua siirappia. Kaada seosta sen jälkeen mehujääkuppeihin tai muuhun astiaan ja anna jäätyä pakkasessa. Jätä tilaa myös kiiville.

Kun vesimelonikerros on jäätynyt, voi kiivihedelmän soseuttaa samaan tapaan. Seos kaadetaan jo jäätyneen vesimelonin päälle. Sitten odotellaan, että mehujäät ovat valmiita ennen nautiskelua.

https://www.instagram.com/p/B1Yv3yNlSE0/

https://www.instagram.com/p/CAx2nxnlSJ5/

https://www.instagram.com/p/B0yrOmpj-rJ/

https://www.instagram.com/p/CBYCgd8AwzX/

https://www.instagram.com/p/B0jUNHMITuD/

https://www.instagram.com/p/Bz2iLszHCa7/

https://www.instagram.com/p/BzSkeDzHH2o/

https://www.instagram.com/p/By_ASi2HF69/

https://www.instagram.com/p/Bkek260lTan/