Ihmis-nukkemanagerin talli kasvaa – Justin Jedlica liittyi joukkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosina silikonia pumpattiin lähinnä rintoihin, mutta nykyään ihmiset haluavat näyttää kauttaaltaan keinotekoiselta. Olemme kertoneet Los Angelesissa asuvasta Marcela Inglesiaksesta, joka on perustanut oman mallitoimiston ihmis-nukeille.

Hollywoodin muovi-ihmisiä manageroiva nainen on saanut toimistoonsa kaikki tunnetuimmat nukkeihmiset. Hän edustaa myös virallisesti maailman ainoaa ihmis-Keniä, Justin Jedlicaa. Rodrigo Alves luovutti tittelin Jedlicalle muuttuessaan alkuvuodesta naiseksi.

Ihmis-nuket työskentelevät viihdealalla muun muassa malleina ja juontajina. Kirjoitamme plastiikkakirurgien taidonnäytteistä viikottain, eikä heitä enää pidetä kummajaisina. Osa ihmisistä tekee kaikkensa näyttääkseen yliampuvan keinotekoiselta.