Isä murskasi kananmunan hauiksellaan – sitten keltuainen lensi väärään paikkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hauska haaste, jonka suorittamiseen tarvittiin paljon voimaa ja melko suuret hauikset. Haasteessa lähinnä miehet esittelivät sitä miten he onnistuivat puristamaan kananmunan rikki treenattujen hauistensa avulla.

Nyt eräs perheenisä päätti myös kokeilla kyseistä haastetta. Vaimo kuvasi videolle tilanteen, jossa mies alkoi puristamaan kananmunaa asettamassa sen kyynärtaipeen ja hauiksen väliin. Mies puristi kananmunaa niin kovasti, että lopulta hän onnistui särkemään kovan kuoren.

Vaimo oli innoissaan siitä miten hänen aviomiehensä onnistui suorittamaan haasteen. He saivat kuitenkin nopeasti huomata, että kananmunan sisältö oli lentänyt suoraan tilannetta sivusta seuranneen lapsen päähän. Poika näyttää kuitenkin pitävän melko hauskana asiana sitä, että hänen päästään valuu raakaa kananmunaa.