90 päivää morsiamena -ohjelman suomalaiskaunotar ja Blake Aberlad onnellisia: ”Ohjelma antoi vääristyneen kuvan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Äskettäin sarjassa oli mukana suomalainen Jasmin Lahtinen ja hänen nykyinen aviomiehensä Blake Aberlad.

Jasmin Lahtinen on tullut tunnetuksi vuoden 2014 Miss Suomi -kilpailuista. 90 Päivää morsiamena -ohjelma antoi naisesta tympääntyneen kuvan. Katsojat ihmettelivät, mitä Blake näki nuivassa suomalaisessa. Nyt mies on paljastanut tuotantoyhtiön liioiltelleen ja luoneen vääristyneen mielikuvan pariskunnasta.

Los Angelesissa asuvat Blake ja Jasmin ovat onnellisia. Blake kertoo parin ottaneen ilon irti koronaviruskaranteenin aikana ja keskittyneen tavallista enemmän petipuuhiin keskenään. Hän vieraili Domenick Nati Show’n vieraana ja kertoi, että lastenteko ei ole tällä hetkellä ajankohtaista. He kuitenkin aikovat perustaa perheen tulevaisuudessa.

View this post on Instagram

Energy✨ Outfit from @honeybum

A post shared by Jasmin Lahtinen Abelard (@jasminaniel) on