Jeffrey Epsteinin tyttöystävä Ghislaine Maxwell pidätetty – välitti alaikäisiä seksikumppaneita jopa brittihoviin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen perijätär ja seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwell on pidätetty. Nainen tuli tunnetuksi edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin tyttöystävänä, assistenttina ja oikeana kätenä. Saman naisen kerrotaan olleen se henkilö, joka välitti nuoria neitokaisia hyväkkäiden seksijuhliin.

Nainen on kieltäytynyt kaikesta yhteistyöstä viranomaisten kanssa liittyen Jeffrey Epsteiniä koskeviin syytöksiin ihmiskaupasta ja alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän asettui kohun keskellä englantilaiselle maaseudulle asumaan, mutta harva tiesi hänen sijaintiaan. Hän teki katoamistempun.

Nyt Ghislaine Maxwell on pidätetty New Hampshiressa. Naisen epäillään välittäneen alaikäisiä tyttöjä rikkaiden ja kuuluisien seksikumppaneiksi ympäri maailmaa. Syyttäjät haluavat, että nainen vastaa syytteisiin vankeudesta käsin.

Maxwell on ollut rikostutkinnan kohteena kuukausien ajan. NBC:n mukaan Maxwell on houkutellut alaikäisiä tyttöjä aikamiesten seksileluiksi ainakin vuodesta 1994 lähtien. Uhrit ovat kertoneet Ghislaine Maxwellin katselleen toisinaan vierestä, kun Jeffrey Epstein on käyttänyt alaikäisiä hyväksi.

Hirmuteot ovat tapahtuneet miljardööri Epsteinin asunnoissa New Yorkin Manhattanilla, Floridan Palm Beachilla ja New Mexicon Santa Fessä. Myös perijätär Maxwellin Lontoon koti on ollut nuorten tyttöjen välityskenttä. Nainen huijasi nuorten tyttöjen luottamuksen ja ojensi heidät miesten ilolinnuiksi.

Ghislaine Maxwellin pidätyksestä kertoi ensimmäisenä NBC News. Naisella ja hänen poikaystävällään Jeffrey Epsteinillä oli läheiset välit myös Yhdysvaltojen presidentti Bill Clintoniin ja Donald Trumpiin. Lisäksi Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Andrew oli Maxwellin kanssa runsaasti tekemisissä ja yksi uhreista, Victoria Giuffre, kertoo Maxwellin juurikin toimittaneen hänet kolmeen eri otteeseen prinssi Andrew’n kanssa harrastettavaan seksiin. Giuffre oli tuolloin 17-vuotias.

Syytettynä olleen Epsteinin on kerrottu tehneen itsemurhan vankilassa. Hänen kuolemansa yllä lepää epäilysten varjo ja sitä on väitetty myös murhaksi. Lukuisat vaikutusvaltaiset ihmiset ovat olleet Jeffrey Epsteinin ystäväpiirissä. Epstein sanoi aina, ettei tee mitään väärää. Hän kertoi avoimesti kaikkien seksikumppaneidensa olleen murrosikäisiä tai sen ylittäneitä.

Kerroimme aiemmin, että Trumpit viettivät runsaasti aikaa ja pintaliitoelämää Jeffrey Epsteinin kanssa 90-luvulla, jolloin haavoittuvaisessa iässä olleita tyttöjä välitettiin ja kaupattiin hyväosaisille. Victoria Giuffre työskenteli Donald Trumpin omistamalla Mar-a-Lagon rantaklubilla tavatessaan Ghislaine Maxwellin ensimmäisen kerran elämässään. Varomaton nuori avautui ongelmistaan Maxwellille ja tästä alkoi teini-ikäisen säälimätön hyväksikäyttö.

Mediassa on myös kerrottu, että prinssi Andrew lähetti Ghislaine Maxwellille sähköpostia Virginia Giuffreen liittyen vain muutama tunti ennen seksiskandaalin puhkeamista. Toisin sanoen nyt pidätettynä ollut nainen on ollut yhteydessä brittihoviin edelleen. Prinssi Andrew on tahollaan väittänyt, ettei tunne Virginia Giuffrea, vaikka heistä on julkaistu yhteiskuvia. Donald Trump on väittänyt ettei tunne prinssi Andrew’ta, ja heidätkin on ikuistettu otoksiin. Prinssi Andrew on toistuvasti kieltäytynyt yhteistyöstä liittovaltion syyttäjien ja FBI:n kanssa.

Youtube