Alaikäiset murtautuivat apteekkiin Enossa – poliisi pyytää yleisövihjeitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on ottanut kiinni neljä nuorta miestä liittyen Enon taajamassa tapahtuneeseen apteekkimurton. Osa kiinniotetuista on alaikäisiä. He murtautuivat lauantaina 27. kesäkuuta aamuyöllä Niskatie 19 sijaitsevaan apteekkiin ja varastivat huomattavan määrän huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Apteekin julkisivuikkuna oli rikottu ja rikotun ikkunan kautta oli päästy sisälle apteekin tiloihin. Poliisi sai tiedon murrosta kello 03:55. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisin paikalle tuloa. Asiaa tutkitaan varkautena ja törkeänä huumausainerikoksena.

Tällä hetkellä pidätettynä on kolme nuorta, joista osa on alaikäisiä. Heidät otettiin kiinni Joensuun kaupungin alueella. Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja ja vihjeitä tapahtumaan liittyen. Erityisesti kiinnostavat havainnot Enon taajamassa lauantai-aamuyön ajalta.

Lisäksi poliisi pyytää yhteydenottoa tahoilta, joilla on valvontakameroita tapahtumapaikalta tai sen lähistöltä Enon taajamasta. Havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.