Rosa-Maria Ryyti rannalla – vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo yli 47.000 seuraajaa. Missikaunotar viettää luonnollisesti kesää aurinkoisissa merkeissä, silloin kun siihen on mahdollisuus.

View this post on Instagram

Rose with roses. 🌺

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on

Korinakriisin aikana Rosa-Maria julkaisi useasti upeita lomakuvia sosiaalisessa mediassa, mutta sittemmin hän pääsi monien muiden tavoin nauttimaan myös kesän 2020 hellekeleistä. Nyt Ryyti nähdäänkin esittelemässä täydellistä missivartaloaan tyylikkäissä oransseissa bikineissä. Samassa kuvassa Rosa-Maria poseeraa lähes nimikaimojensa, eli ruusujen, kanssa.

View this post on Instagram

Finnish Summer 💚🇫🇮

A post shared by ROSA RYYTI (@rosamariaryyti) on