Broadway-tähti Nick Cordero kuoli koronavirukseen 41-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen teatteri- ja televisiotähti Nick Cordero on kuollut. Näyttelijä kuoli 41-vuotiaana koronavirustartunnan seurauksena.

Uutisen tähden poismenosta paljasti hänen vaimonsa Amanda Kloots. Cordero kuoli covid 19 -taudin komplikaatioihin kamppailtuaan sen kanssa 95 vuorokauden ajan. Näyttelijä vaivutettiin hoitojakson aikana koomaan ja hänen jalkansakin jouduttiin amputoimaan.

– Taivaassa on nyt uusi enkeli. Rakastettu aviomieheni menehtyi tänä aamuna. Hän oli laulavan ja rukoilevan perheensä rakkauden ympäröimänä poistuessaan tästä maailmasta, Amanda Kloots kirjoitti.

Nick Cordero esiintyi uransa aikana lukuisissa menestyksekkäissä lavamusikaaleissa, kuten Rock of Ages, Waitress ja A Bronx Tale. Hän esiintyi myös televisiosarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Blue Bloods ja Lilyhammer sekä elokuvissa kuten Inside Game ja Mob Town.

 

View this post on Instagram

God has another angel in heaven now. My darling husband passed away this morning. He was surrounded in love by his family, singing and praying as he gently left this earth. ⠀ I am in disbelief and hurting everywhere. My heart is broken as I cannot imagine our lives without him. Nick was such a bright light. He was everyone’s friend, loved to listen, help and especially talk. He was an incredible actor and musician. He loved his family and loved being a father and husband. Elvis and I will miss him in everything we do, everyday. ⠀ To Nicks extraordinary doctor, Dr. David Ng, you were my positive doctor! There are not many doctors like you. Kind, smart, compassionate, assertive and always eager to listen to my crazy ideas or call yet another doctor for me for a second opinion. You’re a diamond in the rough. ⠀ ⠀ I cannot begin to thank everyone enough for the outpour of love , support and help we’ve received these last 95 days. You have no idea how much you lifted my spirits at 3pm everyday as the world sang Nicks song, Live Your Life. We sang it to him today, holding his hands. As I sang the last line to him, “they’ll give you hell but don’t you light them kill your light not without a fight. Live your life,” I smiled because he definitely put up a fight. I will love you forever and always my sweet man. ❤️

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots) on