Kardashianien naurettavimmat ongelmat listattiin – vain rikkaat voivat samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikilla ihmisillä on omat ongelmansa. Kardashianin perheen ongelmat vaikuttavat olevan kuitenkin omaa laatuaan, koska heillä vaikeudet eivät ainakaan liity taloudellisiin haasteisiin vaan melko pinnallisiin asioihin.

Hayu-kanava on julkaissut huvittavan YouTube-videon, jossa nähdään otteita Kardashianit-sarjan eri tuotantokausien jaksoista. Videoon on koottu huvittavimmat tilanteet, joissa siskokset kertovat ongelmistaan, jotka eivät oikeassa elämässä tunnu kovinkaan merkittäviltä.

Videolla nähdään huvittavia tilanteita, joissa Kardashianin sisarukset valittavat huonoista sviiteistä ja nettiyhteyksistä. Siskokset myös tappelevat asuista, luksusautoista ja laukuista, joita he eivät halua antaa toisilleen lainaan. Listan kärjessä nähdään myös video Kim Kardashianista, joka itkee timanttikorvakorunsa perään.