Pariisiin avataan kelluva elokuvateatteri – ainutlaatuinen elokuvaelämys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinnostus drive-in -teattereita kohtaan on koronakriisin myötä noussut. Nyt Pariisiin ollaan avaamassa elokuvateatteri, jossa valkokangasta tuijotetaan veneistä käsin.

Cinema sur l’Eau, eli elokuvateatteri veden päällä, avataan yhdeksi illaksi 18. heinäkuuta Paris Plages -tapahtuman aikana. 150 onnekasta katsojaa pääsee seuraamaan elokuvanäytöstä Seine-joessa kelluvista veneistä käsin. Loput 150 katsojaa joutuvat tyytymään elokuvan seuraamiseen maalle asetetuilta tuoleilta.

Näytöksessä esitetään Le Grand Bain -komedia, joka teemaan sopivasti kertoo uintijoukkueen toilailuista. Jokaiseen veneeseen mahtuu maksimissaan kuusi ihmistä. Niissä istuvien ryhmien täytyy Insider-sivuston mukaan koostua perheenjäsenistä tai ystävistä koronarajoitusten vuoksi.