Juna muutettiin luksushotelliksi – sijainti kuin elokuvista

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Afrikassa matkaavilla on pian mahdollisuus yöpyä taatusti ainutlaatuisessa miljöössä. Krugerin luonnonpuistossa sijaitseva Kruger Shalati on luksushotelliksi muutettu historiallinen juna.

Kruger Shalati sijaitsee Sabie-joen yläpuolella sijaitsevalla Selati-sillalla. Matkailijoita luonnonpusitoon kuljettajanut juna pysähtyi sillalle öisin 1920-luvulla. Nykyään se toimii hotellina, jonka loistohuoneiden ikkunoista avautuvat huikeat näköalat.

Hotellissa on CNN-uutissivuston mukaan tällä hetkellä 24 huonetta, joissa saavat yöpyä vain yli 12-vuotiaat. Lähitulevaisuudessa huoneiden lukumäärä tulee kuitenkin kasvamaan seitsemällä perhehuoneella, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita. Hotellihuoneiden ateriat ja luonnonpuiston kiertoajelut sisältävät hinnat alkavat 520 dollarista, eli noin 460 eurosta per yö.