Austin Powers -kaunotar puolialastomana suklaakylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa. 

Nyt Elizabeth Hurley on julkaissut kulissien takaisen tilannekuvan The Royal -elokuvan kuvauksista, jossa hän joutui puolialastomana pujahtamaan suklaalähteeseen. Otoksessa näyttelijäkaunotar onkin yltä päältä suklaan peitossa.

Elizabeth Hurley täytti 55 vuotta 10. kesäkuuta. Hurleyn perhepiirissä syntymäpäivät ovat jo viidennet, jotka he ovat joutuneet viettämään ilman ystäviä. Aiemmin Hurley juhli muun muassa 80-vuotiasta äitiään ja sen jälkeen 18 vuotta täyttänyttä Damian-poikaansa. Elizabeth Hurley kokee, että hänellä on parhaat ystävät ja paras perhe.