Rachel McAdams euroviisuelokuvan kuvauksista: ”Viisuyleisön edessä oli kiusallista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Euroviisujen peruuntumisesta huolimatta laulukilpailun fanien ei tarvinnut tänäkään vuonna olla täysin ilman viisutunnelmia. Will Ferrellin ja Rachel McAdamsin tähdittämä Netflix-komedia on ihastuttanut ja vihastuttanut ympäri maailmaa jakaen mielipiteitä samalla tavalla kuin itse Euroviisutkin.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kertoo islantilaisista laulajista Lars Erickssongista ja Sigrit Ericksdottirista, jotka pääsevät edustamaan maataan maailmankuulussa musiikkikilpailussa. Nyt Rachel McAdams paljasti miten kiusallista osaa kohtauksista oli kuvata oikean euroviisuyleisön edessä.

Rachel McAdams kertoi Seth Meyersin haastattelussa kuvauksista Tel Avivissa viime vuonna. Heidän täytyi kuvata oikeaa euroviisuyleisöä, koska sitä olisi ollut mahdotonta toisintaa keinotekoisesti myöhemmin. Yleisö ei ollut kuitenkaan asiasta innoissaan.

McAdamsin mukaan kohtausten kuvaaminen oikealla euroviisulavalla oli todella kiusallista. Fanit odottivat, että oikea kilpailu vain jatkuisi. Heitä ei kiinnostanut yhtään se, että he näkyisivät Netflix-elokuvassa. Yleisö vain heilutteli tylsistyneen näköisenä pieniä lippujaan odottaessaan, että seuraava oikea euroviisuedustaja jo tulisi lavalle.