Katie Pricen poika kiidätetty teho-osastolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi ja realitytähti Katie Price on viiden lapsen äiti. Nainen paljasti kuitenkin tuoreessa haastattelussa, että hänen lapsilukunsa ei ole vielä lähelläkään sitä, että nainen ei tahtoisi lisää lapsia. Nyt eräs hänen lapsistaan on joutunut ongelmiin.

Superjulkkis kertoo Twitterissä, että julkisuuteen levinneet tiedot hänen Harvey-poikansa sairaalahoidossa pitävät paikkansa. Katie Pricen mukaan poika on kiidätetty teho-osastolle hoidettavaksi ja hän saa siellä hyvää hoitoa. Samalla Price kiittää ensihoitajia ja sairaalan henkilöstöä nopeasta toiminnasta ja Harveyn tilan vapauttamisesta.

Katie Price kertoi äskettäin haluavansa lisää lapsia. 42-vuotias julkkis kertoi, että hän tulee tekemään niin kauan lapsia kunnes lääkäri käskee häntä lopettamaan. Price erosi myrskyisästi entisestä aviomiehestään Kieran Haylerista. Nyt tähti on löytänyt kuitenkin omien sanojensa mukaan viimeinkin oman prinssinsä. Nykyään Katie Price seurustelee Love Island -sarjasta tutuksi tulleen lihaskimpun Carl Woodsin kanssa.