Näyttelijä Kelly Preston menehtyi 57-vuotiaana – kuoli rintasyöpään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kelly Preston on menehtynyt. Rakastettu vaimo ja perheenäiti kuoli 12. heinäkuuta taisteltuaan kahden vuoden ajan rintasyöpää vastaan.

Kelly Preston oli People-sivuston mukaan medialta salassa sairastanut syöpää ja läpikäynyt erilaisia hoitomuotoja lähimpien ystäviensä ja oman perheensä tuella. Lopulta sairaus oli kuitenkin vienyt voiton noin kahden vuoden sairastamisen jälkeen.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Kelly Prestonia jäävät suuresti kaipaamaan sekä perhe että ystävät. Nainen oli pitkään naimisissa Hollywood-tähti John Travoltan kanssa. Avioparilla on myös kolme lasta, 20-vuotias Ella, 9-vuotias Benjamin ja 16-vuotiaana menehtynyt poika Jett.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my loving husband! ♥️🎂 @johntravolta

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on