Vanhus ohjasi autonsa rekan alle – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kokenut rekkakuski joutui kohtaamaan kammottavan tilanteen, kun hänen autonsa eteen kaarsi henkilöauto. Koko tilanne tallentui videolle, jossa nähdään miten hurja liikenneonnettomuus tapahtui keskellä kirkasta päivää.

Rekan kojelautakamera kuvasi videolle tilanteen, jossa auto lähti kääntymään rekan eteen niin, että kuski ei olisi ehtinyt mitenkään reagoimaan siihen. Onnettomuus näyttää todella vakavalta, mutta henkilöautoa ajaneella vanhuksella oli kuitenkin ollut onnea matkassa, koska hän selvisi kovasta törmäyksestä hengissä.

Videon tietojen mukaan tämä on rekka-auton kuljettajan ensimmäinen liikenneonnettomuus, jossa hän on ollut koko 22 vuotta kestäneen uransa aikana mukana. Tämä oli kuitenkin henkilöautoa ajaneen vanhuksen kolmas puolen vuoden sisällä tapahtunut onnettomuus, jonka hän oli aiheuttanut.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.