Ghislaine Maxwell uskoo Jeffrey Epsteinin murhaan – pelkää nyt samaa kohtaloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirihenkilö Ghislaine Maxwell on toiminut edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin oikeana kätenä ja tyttöystävänä vuosikausien ajan. Kaksikon on epäilty tehtailleen ihmiskauppaa välittäessään nuoria tyttöjä rikkaiden seksikumppaneiksi.

Ghislaien Maxwell pidätettiin äskettäin. Nainen pelkää nyt henkensä puolesta, koska uskoo Jeffrey Epsteinin tulleen murhatuksi sellissään kesken oikeuskäsittelyn. Maxwell pelkää samaa kohtaloa ja uskoo pääsevänsä hengestään ennen oiekudenkäyntiä. Hänen aikomuksenaan on paljastaa suuria nimiä seksiskandaalivyyhtiin liittyen.

Jeffrey Epstein löydettiin viime elokuussa hirttäytyneenä ollessaan tutkintavankeudessa alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista syytettynä. Vaikka kuolema julistettiin virallisesti itsemurhaksi, levisi tapauksesta nopeasti teorioita joiden mukaan Epstein olisi murhattu. Sekä Epstein että Ghislaine Maxwell on yhdistetty lukuisiin vaikutusvaltaisiin ja rikkaisiin ihmisiin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.