Mallikaunotar Iskra Lawrence yllättyi imettämisen vaikeudesta – esitteli toimivimmat imetysasennot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Plusmallina mainetta niittänyt kaunotar Iskra Lawrence sai sunnuntaina 19. huhtikuuta esikoisensa hänen poikaystävänsä Philip Paynen kanssa. 29-vuotias Lawrence on kertonut saaneensa tytön, mutta ei ole paljastanut vauvan nimeä halutessaan suojella hänen yksityisyyttään.

Iskra Lawrence avautui Instagram-seuraajilleen nyt siitä miten haastavaa imettäminen on ollut. Nainen oli yllättynyt siitä miten hankala asia imettäminen voi olla. Tuoreen äidin maidon tuotanto oli yllättäin hiipunut, minkä vuoksi hän itki ja myös nälkäinen vauva itki. Lopulta nainen turvautui siihen, että antoi vauvalleen välillä myös korviketta lisäksi.

View this post on Instagram

Let’s just get to the point. Breastfeeding is hard af! 🍼Link in my bio to the full video🍼 And it’s not ok that so much pressure is put on women to be able to do it. Or that you won’t have the same connection if you can’t breastfeed – that is BS. It’s not “breast is best” it’s “fed is best”. As I shared before my milk supply dropped completely and it was awful. A screaming hungry baby and I was a sobbing mess. I wish I wouldn’t have put so much pressure on myself surrounding breast feeding. I wish I had a formula ready that my baby liked, and not been afraid of using it. When I tried supplementing with formula it really was the biggest relief and will happily do it whenever we need to. So this video is me sharing the positions that have worked for us – best latching and most comfortable. Comment below any more questions you have after watching my YouTube and any more videos you’d like me to make. Sending you all so much love you’re doing amazing! . . . #breastfeeding #nursing #howtobreastfeed #newmom #momlife #lifehacks #momhacks

A post shared by Iskra ✨ (@iskra) on

Iskra Lawrence on myös huomannut, että imetysasennoilla on suuri merkitys siihen miten hyvin vauva saa rinnasta maitoa. Sen vuoksi tuore äiti päättikin julkaista videon, jossa hän esitteli kaikki toimivimmat imetysasennot, joissa vauva pystyy saamaan parhaimman imuotteen ja ruokailu sujuu rauhallisesti.