Jada Pinkett Smith paljasti salasuhteen August Alsinan kanssa – laulaja julkaisi kappaleen aiheesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jada Pinkett Smith paljasti taannoin julkisesti pettäneensä Will Smithiä 20 vuotta itseään nuoremman R&B-laulajan, August Alsinan kanssa. Salasuhde oli johtaa pariskunnan eroon, mutta Will antoi teon anteeksi Jadalle.

August Alsina ei sen sijaan vaikuta unohtaneen suhdetta. Hän julkaisi viikonloppuna yhdessä räppäri Rick Rossin kanssa tehdyn Entanglements-kappaleen. Jo kappaleen nimi viittaa salasuhteeseen, sillä Jada Pinkett Smith puhui siitä sotkeutumista tai lomittumista tarkoittavaa entanglement-sanaa käyttäen.

– Sotkeutuminen on sitä kun olet takertunut lakanoihin. Sotkeutuminen on sitä kun olet takertunut minuun, August Alsina laulaa kappaleessa.

Smithit kertoivat taannoisella videolla suhteensa olleen karikolla Jadan salasuhteen aikana. August Alsina puolestaan on väittänyt saaneensa suhteelle Will Smithin luvan.