Kirjapaljastus: Prinssi Harry halusi ulos hovista jo ennen Megan Marklen tapaamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lehdistö käyttää Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Harryn ja Meghan Marklen uudesta elämästä nimitystä Megxit. Todellisuudessa hovista eroaminen oli alunperin prinssi Harryn idea. Hän halusi luopua kuninkaallisesta tittelistä jo ennen nykyistä vaimoaan.

Uusi Finding Freedom -teos kertoo prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghan Marklen toteuttaneen haaveen elää ilman kuninkaallisia velvollisuuksia ja sääntöjä. Harry on teoksen mukaan jo pitkään tahtonut hovin ulkopuolelle, mutta Meghanin kanssa se oli vasta mahdollista. Pariskunta muutti ensin Lontoosta Kanadaan.

Page Six -lehden mukaan he ymmärsivät olevansa onnellisempia brittihovin ulkopuolella. Myöhemmin pari muutti Los Angelesiin. Meghan ja Harry työskentelee nykyisin hyväntekeväisyyden parissa ja heillä on reilun vuoden ikäinen Archie-poika.