Pippa Laukka auttaa julkkiksia elämäntaparemontissa – 11 uutta valmennettavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olet mitä syöt -ohjelmassa seurataan elämäntaparemontteja tekeviä julkkiksia. Uudella tuotantokaudella nähdään 11 uutta kasvoa, jotka haluavat terveellisyyttä elämäänsä. Heitä valmentaa ja opastaa tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka.

Pippa Laukka ohjaa julkisuudesta tuttuja ihmisiä 3. syyskuuta MTV3-kanavalla starttaavalla tuotantokaudella. Ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan yrittävät kunnostaa Henna Kalinainen, Juno (Jon Korhonen), Rea Tallgren, Enni Koistinen, Jippu (Meri-Tuuli Elorinne), Tuomas Rajala, Kalle Palander, Sanna Kiiski, Lalli Savolainen, Riitta Väisänen ja Sakari ”Sakke” Pietilä. Pippa Laukka kertoo, että uuden kauden tekee erityiseksi se, että päähenkilöillä on hyvin erilaisia haasteita.

– Viimeistään nyt monelle selviää, että Olet mitä syöt ei ole laihdutusohjelma, vaan tarkoitus on auttaa päähenkilöä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja muuttamaan elintapojaan pysyvästi terveellisemmiksi. Tekisi jo mieli paljastaa huikeimmat muutokset! Sen voin vihjaista, että osa muutoksista ei liity suoraan edes ruokavalioon tai muihin elintapoihin, vaan jättää taatusti pysyvämmän jäljen päähenkilön elämään, Pippa kertoo.