Kourtney Kardashian leikkasi Reign-poikansa hiukset – luopuminen pitkistä kiharoista yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashianin viisivuotias Reign-poika on ollut tunnettu äitinsä sosiaalisen median kautta pitkistä hiuksistaan. Pojan upean luonnonkiharat ja paksut hiukset ovat aiheuttaneet usein ihastelua, minkä vuoksi moni onkin yllättynyt siitä, että Kourtney päätti leikata ne pois kokonaan.

Monille lapsille ja vanhemmille poikien ensimmäinen hiusten leikkaus ja pitkistä huolettomista hiuksista lyhyempään malliin siirtyminen tarkoittaa jollain tavalla kasvamista ja tietyn ajanjakson loppumista. Kourtney Kardashian julkaisi nyt kuvan Reignistä, jonka hiukset on ajeltu hyvin lyhyeen muutaman millimetrin mittaan.

View this post on Instagram

I am not ok.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

This year is so unpredictable wow

A post shared by Rena (@kardashian.today) on

Naisen ystävät ja fanit ovat olleet järkyttyneitä muutoksesta, mutta ihailleet upeaa lopputulosta ja komeaa pikkumiestä. Kourtney Kardashian yrittää vielä itsekin sopeutua muutokseen. ”En ole ok”, hän kommentoi kuvaansa. Faneille hän on kuitenkin vastannut rakastavansa lapsensa uutta tyyliä.

View this post on Instagram

Mama’s boy.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on