Hollywood-kaunotar Olivia Munn esitteli kurvejaan – pelkät tangat jalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar täytti juuri heinäkuussa 40 vuotta ja näyttäisikin olevan tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa.

Olivia Munn julkaisi hänen Instagram-kanavallaan rohkean kuvan, jossa tähti poseeraa hyvin vähäpukeisena. Munn kertoo kuvan yhteydessä olevansa mökillä. Nainen esittelee tangamallisissa pikkuhousuissaan sivuprofiiliaan ja timmejä jalkojaan.

Olivia Munnilla on todella upea vartalo, josta hän pitää erinomaisen hyvää huolta liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. Mallia on kuitenkin aikoinaan kritisoitu siitä, että hän kertoi noudattavansa ruokavaliota, jossa nainen nautti vain noin tuhat kilokaloria päivässä.