Katukissan pää jäi jumiin – ohikulkija auttoi vetämään tölkistä irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan nälkäiset tai liian uteliaat eläimet löytävät itsensä sellaisesta pulasta, josta ne voivat päästä pois vain ihmisten avulla. Tämän vuoksi moniin pelastuslaitoksen arkisiin tehtäviin kuuluukin koti- ja villieläinten pelastaminen erilaisista vaikeista paikoista.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa ohikulkija huomaa pulaan joutuneen pienen katukissan. Kissa on nälissään työntänyt päänsä metalliseen tölkkiin ilmeisesti nuollakseen sen pohjalta ruoan tähteitä. Kissan pää on kuitenkin jäänyt niin jumiin, että se ei kovasta yrityksestä huolimatta ole onnistunut sitä itse saamaan irti.

Videolla nähdään miten tilanteen huomannut lähetti päätyy auttamaan pulaan joutunutta kissaa. Tölkki on kissan päässä todella lujasti kiinni, mutta lopulta mies kuitenkin onnistuu irrottamaan tölkin. Kyseessä on vasta pieni kissanpentu, joka näyttää olevan hyvin hämillään kun se viimein pääsee katselemaan ympärilleen ja onnistuu jatkamaan matkaansa.