Auto liikkui itsekseen kiireisen tien halki – törmäykseltä vältyttiin kuin ihmeen kaupalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinnyt video toimii hyvänä muistutuksena siitä, miksi käsijarru kannattaa kytkeä aina päälle auton ollessa parkissa. Hurjassa tilanteessa onnettomuudelta tosin vältyttiin kuin ihmeen kaupalla.

Video ikuistettiin turvakameran toimesta Thaimaassa 20. elokuuta. Siinä nähdään sininen henkilöauto, joka on jätetty parkkiin kiireisen autotien viereen. Kuljettaja ei ole kytkenyt käsijarrua päälle, ja niinpä ajoneuvo alkaa vyöryä itsekseen tietä kohti.

Veret seisauttavalla videolla seurataan, kuinka auto lipuu hiljalleen tien viiden kaistan halki. Auton omistaja voi kuitenkin kiittää onneaan, sillä tien vilkkaudesta huolimatta yksikään muu ajoneuvo ei törmännyt siihen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.