Kylie Jenner upeassa kissapuvussa – rohkeita kuvia musiikkivideon kulisseista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner esiintyi Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin uudella musiikkivideolla. WAP-nimiselle kappaleelle tehty video oli todella seksikäs ja pursusi naisenergiaa koko videon ajan.

Musiikkivideolla nähtiin naistähtien lisäksi kissapetoja, seksikästä tanssia ja näyttäviä asuja. Kylie Jenner asteli videolla pitkin käytävää aivan kuin hän alkaisi laulamaan omaa osuuttaan kappaleella, mutta esiintyminen oli kuitenkin vain pelkkä näyttäytyminen, jossa Kylie Jenner avaa oven leopardihuoneeseen.

View this post on Instagram

#WAP

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvia musiikkivideon kuvauksista. Kuvissa päästään kurkistamaan kulissien taakse ja näkemään miten nainen esiintyy upeissa lavasteissa. Videolla nähtiin Kylie Jennerin lisäksi myös laulaja Normani.