Ruokastylisti paljasti: Näin hampurilaiset stailataan mainoskuviin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ravintoloiden ja etenkin pikaruokaravintoloiden ruokalistojen kuvat näyttävät aina houkuttelevan hyviltä. Moni valitseekin annoksensa mainoksen perusteella, mutta itse annos harvemmin näyttää enää samalta kuin ateriasta annettu kuva.

Nyt ruokastylisti Rishon Hanners paljastaa herkullisten ruokakuvien salat Well Done -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla. Nainen parantelee työkseen ravintola-annosten ulkonäköä kuvia varten niin, että niistä saadaan mahdollisimman herkulliset otokset.

Videolla Hanners parantelee kuivaneen juustohampurilaisen ulkonäköä kuvaa varten. Nainen joutuu kokoamaan hampurilaisen alusta saakka, koska valmis tuote ei ole läheskään niin houkuttelevan näköinen kuin sen tulisi olla.

Nainen maalaa aluksi kenkälankilla pihviin mustia viivoja, jotka näyttävät grillin jättämiltä paistojäljiltä. Korkeutta Hanners luo ylimääräisillä sipulirenkailla ja paksuilla tomaattisiivuilla. Lopuksi salaattia lisätään hampurilaiseen runsaasti ja koko komeus pidetään kasassa grillitikun avulla.