Thylane Blondeau biksuissa rannalla – kurvit kuin supermalleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuskilpailuissa kauneus on luonnollisesti aina katsojan silmässä, mutta kun ratkaisu tehdään äänestyksellä, niin saadaan selville suuren yleisön mielipide. Kymmenen vuotta sitten tuolloin vasta kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin.

Kymmenen vuotta myöhemmin Thylane Blondeau voitti uransa toisen kauneuskilpailun, kun 18-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi. Mallina edelleen toimiva Thylane on tällä kertaa esitellyt näyttävää bikinivartaloaan rannalla, jossa hän oli ottamassa rusketusta valkoisiin bikineihin pukeutuneena.

View this post on Instagram

🌸The most beautiful view !!!🌺 @christopher_stbarth

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) on

Thylanen takana maailman kauneimman listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Thylane sijoittui listalla toiseksi. Thylane Blondeau on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.