Halle Berry seksikkäänä videolla – paranee vuosi vuodelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Nyt Halle Berry nähdään upeana videolla, joka tihkuu seksiä.

Halle Berry täytti 14. elokuuta 54 vuotta, mutta tähteä on hyvin vaikeaa uskoa ikäisekseen. Syntymäpäivänään nainen julkaisi kuvan, jossa hän skeittasi kadulla bikinien alaosa ja t-paita yllään. Nyt Berry astelee merestä näyttävissä mustissa alusvaatteissa.

Halle Berry julkaisi näyttävän videon itsestään syntymäpäiväviikonloppunsa kunniaksi. Videolla Halle Berryllä on yllään mustat pitsillä koristellut alusvaatteet, joissa on näyttäviä remmeillä tehtyjä yksityiskohtia. ”Miss Berry, Miss Berry, Miss Berry!”, muusikko Lenny Kravitz kommentoi hyvin vaikuttuneena.