Hailey Bieber pyllisteli kameralle – esitteli kurvejaan näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Mentyään naimisiin Hailey Bieber on julkaissut harvemmin paljastavia kuvia itsestään, mutta nyt tähti on jälleen esitellyt vartaloaan seksikkäissä kuvissa.

Hailey Bieber julkaisi hänen 28,5 miljoonan Instagram-faninsa iloksi kuvia, joissa hän poseerasi näyttävissä keltaisissa bikineissä kameralle. Kuvissa 23-vuotias kaunotar esittelee vartaloaan selän puolelta ja huomion varastaa etenkin tähden pyöreä takapuoli.

Moni on viime aikoina ihaillut Hailey Bieberin bikinivartaloa, joka näytti saaneen keväällä naisellisia muotoja. Fanien mielestä tähti onkin nyt kauneimmillaan kun hän ei näytä enää yrittävän mahtua kaikkein pienimpään mallien käyttämään näytekokoon.