Maistuisiko kasvismakkara? Herkun ulkonäkö loksauttaa leuat

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornialainen Beyond Meat -niminen kasviperäisiä proteiinituotteita valmistava yritys on tullut kuuluisaksi hampurilaispihvistään, joka näyttää uskomattoman paljon lihasta tehdyltä pihviltä. Samalla tavalla kuin liha myös vegaanipihvi on raakana punainen ja kypsennettäessä ruskea. Nyt verkossa leviää kuitenkin kuva yrityksen toisesta tuotteesta.

Beyond Meat -merkin uusi kasvismakkara Beyond Sausage on alkanut kasvattamaan suosiotaan verkossa. Makkarapaketin kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, koska makeat italialaistyyppiset kasvismakkarat näyttävät ulkonäöltään miesten sukuelimiltä.

Makkaroiden ruttuinen ulkonäkö näyttää tuoneen monille mieleen sen, että paketti näyttää aivan siltä kuin se sisältäisi neljä penistä. Beyond Meat on tunnettu taitavasti valmistetuista lihan kaltaisista kasvistuotteistaan, joten luultavasti tämäkin makkara on kuitenkin maultaan ja koostumukseltaan erinomainen, vaikka se voikin pelkän paketin perusteella hieman epäilyttää.